Snooze Fest...

1.0
Jeg ved ikke hvorfor Monster's Ball har fået så enormt meget ros, for filmen er i grunden kedelig og meget forudsigelig.

Handlingen går utroligt langsomt frem, og man sidder konstant og venter på at filmen tager en drastisk drejning eller at der sker noget interessant, men det gør der bare ikke. Filmen er som sagt meget forudsigelig, man ved hvordan det hele ender.

Der er ingen tvivl om at instruktøren Marc Forster er talentfuld og har smag for små flotte detaljer, han skal bare lade være med at bruge dem for meget. Han er utrolig vild med Fokus/Defokus, og han mestre da også den lille finurlighed, men når han bruger den hvert 10.min. ødelægger han fornøjelsen ved en ellers flot måde at filme på, og det er synd.

Halle Berry fik en oscar for sin præstation i Monster's Ball, hvilket ikke kunne være mere ufortjent. Hun spiller meget ujevnt og virker falsk og utroværdig i filmen. Den eneste grund til hun vandt er at hun smider tøjet op til flere gange hvilket oscar-kommitéen åbenbart kunne lide. Der var mange andre kvinder der havde fortjent den oscar langt mere end hende.
Billy Bob Thornton spiller derimod godt, og Heath Ledger og Peter Boyle gør det også fint.

Alt i alt var filmen en stor skuffelse der ikke har fortjent mere end et skulderklap, og et 'kom igen' en anden gang, for det her bras er overhovedet ikke acceptabelt.

Lad nu være med at se denne film, den er kedelig og forudsigelig. Men hvis du absolut hungrer efter denne film alligevel, så lån den af en ven eller lej den i Blockbuster, for 150-200kr. er simpelthen for meget for en bunke møg...
Monster's Ball