Endnu engang snyd ved Oscar!

1.0
Hvad skal man dog begynde med? Det eneste ved denne film jeg kunne lide var musikken!

Jeg så absolut ingen handling eller noget andet, der kunne holde sammen på denne film! Den er det rene vand i forhold til Moulin Rouge!

Replikkerne kommer monotont og bliver på ingen måde solgt! "That's Chicago" kommer det fra top advokaten, der pludselig ikke er så pengegrisk og ligeglad med sine klienter... Han kommer med filmens morale: At det hele er showbiz, at intet er helligt, og at intet er mere interessant end det der sker næste dag!

Det holder ikke! Tanken er god, men den er ikke eksekveret på en måde, der får mig til at holde af filmen!

At denne film har modtaget en oscar for næsen af film som Lord Of The Rings, The Hours og The Pianist (som jeg har høje forventninger til) er slet ikke til at forstå! Den er ikke i nærheden af, at være værdig til det!

Der er kun en god ting ved denne film (ud over musikken) og det er Queen Latifah! Humor og glimt i øjet! You go girl!

Handlingen lægger ellers op til en rigtig god film:

Roxie Hart (Renée Zellweger) dræber sin elsker og ryger i fængsel, da hendes mand Amos Hart (John C. Reilly) taler over sig. Velma Kelly (Catherine Zeta-Jones) er hendes idol og hun drømmer om at optræde på scenen. Til dette skal man være kendt først, og derfor hyrer hun Billy Flynn (Richard Gere) som sin advokat. Han har aldrig tabt og det var ham, der fik gjort Velma til en stjerne. Herefter følger retssagen...

Puha.. Jeg er glad for at jeg så den i Litauen! Der koster en biografbillet kun 6 litas, hvilket i danske penge er 12 kroner!!

Vi ses i biografen...
Chicago