Jenny from the block, men flop

2.0
Jennifer Lopez spiller servitrice Slim, og en dag møder hun en ung mand, som hun senere hen bliver forelsket og får børn. Det ser lykkeligt ud, men det er det bestemt ikke - langt fra.

Filmen viser et meget alvorligt emne, som er realistisk i et ægteskab, og som desværre sker meget ofte. Men filmen vælger at gøre det meget utroværdigt og så urealistisk, at de rent faktisk selv afslører og giver dårligt ry til deres dårlige system og mentalitet i USA. Filmens budskab og det stor spørgsmål er, om man bliver nød til at indse, at nogle mennesker har nogle alvorlige problemer, og det skal man løse ved at indse problemerne og kæmpe selv, i stedet for at henvende sig til politiet og myndighederne? Politiet gør selvfølgelig intet ved Slims alvorlige problemer med hendes mand som slår hende og har et affære - mange endda. Da Slim endelig ser lyset og henvender sig til forskellige til myndigheder, men de vil selvfølgelig ikke hjælpe hende, fordi det kan de ikke? Hun får et afslag. Hun bliver selv nød til at løse hendes problemer, lyder det fra myndigheder.

Så ifølge filmen er det amerikanske system på et meget lavt niveau, så hvis det var bevidst, at filmen prøvede at fortælle os, at USA har et dårligt system, så er det så sandelig lykkedes som aldrig før. Her er et bvise på, at selv USA ikke er såååå stor igen.

Filmen skrider meget hurtigt frem, til tider for hurtigt. De første 15 minutter afslører filmen sit budskab og sin handling, og så kender man rumlen. Filmen prøver ihvertfald at skabe den rigtige nervepirrende gyser-agtig stemning, men det lykkedes dersværre aldrig, fordi alt er jo set før, og så er man forberedt på de enkelte chokeffekter som filmen har. Filmens klimaks er også set hundrede gange før, så man bliver heller ikke grebet af det.

Jennifer Lopez blev kritiseret meget pga hendes dårligt skuespil i "Enough". Efter min overbevisning, så spiller hun faktisk glimrende, nok hendes hidtil bedste præstation. Men jeg synes stadig, at hun synger bedre. Men efter denne film, så synes jeg faktisk, at hun nok skal klare det med skuespil i fremtiden.

Bill Cambell, hendes mand i filmen spiller dermed mindre godt. Han virker utroværdig og til tider virker han dum og åndssvag. Han har ikke den der look eller den personlighed til at spille sådan en voldelig, iskold, ligeglad type. Han passer ikke i billedet efter min mening.

Jeg ved ikke, om filmen kan anbefales, det skal jeg ikke gør mig klog på. Det er jo smag og behag der skal afgør det. Man hvis man er i tvivl om man skulle leje filmen, så vil jeg anbefale, at folk læser nogle anmeldelser af filmen, fordi de anmeldere rammer FOR ENGANG SKYLD rigtigt. Men igen, det er jo et smags spørgsmål.

Jeg siger bare: Set før, set bedre........
Enough