Flot film i farver!!!!!

6.0
Til de andre anmeldelser kan jeg ikke andet end tilføje det allerede skrevne : DETTE ER EN FANTASTISK FILM.
Farvernes betydning er genialt koblet til historien. Det tristes farve, blå, ved første lange flash-back, der fortæller om mangel på tilgivelse, småligt had og utroskab, håbets farve, grøn, ved fortællingen om Brudt sværd og Flyvende Sne's møde og kærligehedssammenhørighed, overgangen fra gul til den blodige rød ved Måne's (omend fiktive) død osv. osv. Farverne kan hele tiden sammenholdes med den handling de er sat ind i.
Filmen har desuden politiske budskaber om store riger med forskellige folkeslag...hvor langt kan og vil man gå for at holde "Alt under(samme)Himlen", skal man undertrykke for fredens skyld eller kan krig være nødvendig for forskellige mennesker trang til, og krav på, frihed? Et meget aktuelt spørgsmål i nutidens Kina, ligesom det kunne være relevant i forb. med USA's handlinger og rolle i Mellemøsten og Iraq!!
Sproget og syntaksen er tro mod ophavet og giver et godt indtryk af asiatiske æresbegreber og kultur. Alt sammen noget vi alle bliver bedre mennesker af at opleve...filmen tager sin betragter med ind i et ny verden og sindet udvides...man er en del af en større, nuanceret og vidunderligt fascinerende verden!!
Nå, muligvis lidt for lommefilosofisk der, men alt i alt og som hos "Allways Ultra" vil jeg sige "PRØV DEN PRØV DEN!!"
Hero