Det hele handler om udførelsen

6.0
Jeg synes at det var rigtigt god film, med et rigtigt tempo, der blev understøtte af den dejlige dyste musik der summede i baggrunden. Jeg har ikke selv set nogen af Lynch's film, så jeg kan ikke udtale mig om det er en kopiering af hans film. Og selvom jeg havde ville jeg også være ligeglad. Fordi:
Du kan ikke idag lave en god film uden at "stjæle" ider fra andre og give det en ny "forklædning". Idag handler det om udførslen af filmen, "Om skuspillet godt, om musik, viser filmen det den skal vise, osv.
Og hvad så om handlingen ligner en af Lynch's film. En film som Fear X er en film man skal se og lege med på og leve sig ind i. Det er derfor vigtigt om filmen er udført godt. Og er den så det. Mit svar er Ja. Den havde det der skulle til for at få mig involveret i historien. Men det kan den jo ikke med alle og i siger så at den er dårlig.

MEN:

Man kan ikke sige at en film en dårlig. For hvem bestemmer om den er god eller dårlig? Den kan være dårligt udført, eller der kan være dårligt skuespil eller dårligt musik og derfor VIRKE dårlig i nogens øjne, men måske god i andres.

For en person kan den være det største mesterværk nogensinde og for en anden kan den være det rene lort. Det hele handler om føgelser. Om en film for trykket de rigtige føgelser frem fra puplikum. Og Fear X fik i høj grad de rigtige føgelser ud af mig. Ligesom hans 2 første film Pusher og Bleeder. For mit vedkomende er Bleeder den bedste danske film nogensinde.

Så min konklusion er:
Når du ser en film (en hvilken som helst film), så slå hjernen(Jeg'et) fra og brug hjertet(Mig'et) til at se med.
Fear X