Lad Mig Dog "Fiske" I Fred!

1.0
De unge medlemmer i Mystery Inc. der undersøger sære fænomener, er gået fra hinanden, men hentes individuelt til en forlystelses ø, hvor sære ting foregår og snart er vores venner atter nød til at stå sammen.

Primitiv og ujævn instrueret ungdoms- børnekomedie, baseret på de ligeså primitive, men langt mere charmerende tegnefilmserier af Hanna og Barbera.

Hunden Scooby-Doo hører til noget af det mest tvivlsomme og dårlige computergrafik jeg har set i nyere tid, men passer vel til resten af filmens stil. Handlingen og indfald er også både bovlamme og fantasiforladte, men det skal dog siges at der “sker” så meget, at det måske nok er svært at begynde at kede sig.

De unge forholdsvis kendte skuespillere er egentlig velvalgte, de må i hvert fald appellere til filmens unge målgruppe, selv om de ikke spiller godt, men deres roller er også meget svage. Det eneste der reddede filmen for mig, var den smukke, tiltrækkende og mere end sexy Isla Fisher. Hende gad jeg godt se noget mere til, hun kunne få mig til at se dette makværk endnu en gang. Desværre er hendes rolle ret lille.

Eller må jeg konstatere at nogle ting egner sig bedre til tegnefilm.

Efterfølges af “Scooby 2”.
Scooby-Doo