Flot film - med for lidt dybde

4.0
Vinterberg har ligget inde med mange tanker, og er kommet ud med dem allesammen, gennem en fantastisk, billedskøn film. Filmen udvikler sig fra at være meget lys og mystisk, til at blive mere og mere dyster, og med det dystre bliver den også flottere. Blandingen af det´meget mystiske og dystre, venter man bare på slutningen, der gerne må være mere syret og ugennemskueligt, men her flopper den. Som en for tidlig ejakulation, bare værre! Jeg havde ventet på noget "Lynch-agtigt", og ender op med en fremtidskrimi. Skuffet, det tror jeg nok jeg blev. Dog som helhed er filmen okay, det sidste lag manglede bare for meget dybde.

Og her er så en til Vinterberg og Rukov: Da I skrev manusskriptet til "It's all about love", havde I da Prins Henrik og hele "nr. 3-tingen" i tankerne? I min tolkning, er broren i filmen en klar afbildning af Prins Henrik. Mystisk, anden etnisk baggrund, små-bøsset - til diskussion selvfølgelig, og sidst men ikke mindst nr. 3! - alle disse 4 elementer omkring hans figur svarer til Prinsen. Har jeg ret eller ej?

Medmindre at selveste T. Vinterberg svarer på min teori, så vil jeg til evig tid, gå rundt med denne idé omkring filmen.
It's All About Love