Flotte billeder, dårlig hist.

2.0
Pearl Harbor er en meget flot film, men rent historiemæssigt er den ret tynd.
Instruktøren Michael Bay har prøvet at genskabe katastrofen der indtræf den amerikanske flåde i 1941, hvor japserne dræbte omkring 3000 amerikanere med verdenshistoriens største overraskelsesangreb. Det gode ved filmens historie er, at hr. Bay fortæller hvad der førte til angrebet og efterspillet hvor USA slog tilbage. Men desværre har han tilsat den klassiske kærlighedshistorie hvor to tapre mænd kæmper om den samme pige, og det ødelægger ligesom det hele.
Pearl Harbor er en flot film, og i den midderste del af filmen, hvor japsernes angreb udføres, bliver man bombarderet med utroligt smukke billeder og uovertruffen lyd. Jeg er personligt meget vild med kamera-bevægelserne under angrebet, men desværre er det også det eneste der hiver filmen op på de 2 stjerner, som jeg har valgt at give den.
Filmen er alt for lang,og kærlighedshistorien er til at brække sig over, skuespillerne er meget uoverbevisende, så det eneste man kan glæde sig over er lyden og billederne i midten af filmen. Så hvis man skal se den vil jeg anbefale dvd-versionen hvor man virkelig kan nyde angrebet.
Pearl Harbor