Okay Ungdomsfilm

2.0
Coyote Ugly er en lidt anderledes ungdomsfilm i stil med "save the last dance". Man følger en pige ved navn Violet der forsøger at klare sig i storbyen. Hun får et ikke helt normalt job på en bar ved navn Coyote Ugly, møder en fyr, og det hele synes at falde i hak. Men der opstår selvfølgelig problemer med kæresten, og hendes enlige far er ikke tilfreds med hendes lidt for sexede dans på bordene i baren. Og det hele kulminerer da hun får problemer med ejeren af baren. Violets drøm er at blive sangerinde, i sin fritid skriver hun sange, præcis som sin mor gjorde det, men hun lider af sceneskræk, så det gør det jo lidt svært.
Filmen er ret forudsigelig, så ma skal kigge langt efter de store overraskelser, men man bliver fint underholdt hele filmen igennem. Piper Perabo og Adam Garcia spiller godt sammen og udgør et sødt par.
Selvom jeg kun giver 2 af 6 mulige stj., synes jeg godt om filmen, og hvis man kan lide ungdomsfilm kan jeg varmt anbefale Coyote Ugly, der med en god stemning og lidt sødme, egner sig godt til en hyggelig aften foran kassen.
Coyote Ugly