Til redaktionen!

4.0
I har vidst ikke set den film har I? Jeres handlingsforløb ligner kun fjernt hvad denne film handler om, og det er ikke første gang man ryster på hovedet over jeres arbejde!!

Der er mange film på denne side, der ikke beskrives som de skal!! Eller i hvert fald på en god måde!

Kig f.eks. på jeres direkte fornærmende skildring af Titanic. For ikke at nævne Gladiator, Arlington Road og The Boondock Saints...!

Det var dem jeg umiddelbart kunne komme i tanke om, der godt kunne bruge en evaluering!!

Det er vel meningen at folk skal tænke: Hey! Den her film lyder rigtig god! Den vil jeg gerne tage ind og se, eller låne i Blockbuster!!

Med de beskrivelser I kommer med her, er det ikke lige det første man vil... Jeg har selv set alle de film jeg nævner her, men umiddelbart hvis jeg skulle følge jeres beskrivelse af handlingen ville jeg tænke: Hold da op den ser dårlig ud!!

Stram lidt op venner!!

Derudover (for at holde mig til denne film) vil jeg gerne lige sige at dette måske ikke er en tankevækkende film, med de store åbenbaringer.

Men det er en lille, sød film, der bringer smilet frem på læberne. Skuespillet er fint og kemien mellem hovedpersonerne er i top.

Det er en lille handling med hang til klichere (som andre allerede har skrevet), men jeg synes ikke, det er noget, der er for meget af! Man kan altid bruge en ungdoms-/kærlighedsfilm til... Det lykkedes bedre for nogen end for andre, og denne ligge i den gode ende!

Dejlig musik og søde øjeblikke... "Have a nice day..."

Vi ses i biografen...
Coyote Ugly