Vi prøver med "Nick"!

5.0
Hey Nick, jeg HAR basket mig selv en snes gange, efter jeg fandt ud af, det var Nick og ikke Torben......! Kan jo ik' holde styr på det hele ;o)

Jeg kan konkludere, at vores standpunkter langt hen ad vejen går hånd i hånd. Dog ville jeg gerne bytte Spike Jonze ud med Spike Lee. Jonze er lidt for kringlet for mig, mens jeg mener Spike Lee har stået for nogle virkelig ægte og stærke street-miljø film - en sand samfundsrealist.

Hvad angår "Mesteren" (alias Stanley Kubrick) synes jeg, hans bedste værk er "The Shining". Gyser-genren har egentlig aldrig været min kop te, men "The Shining" er ganske enkelt et sandt mesterværk. Billedside, skuespil, opbygning, gys - alting er bare i top! "A Clockwork Orange" er en særdeles stærk film, og det er uden tvivl en af Kubricks bedste værker. Den er uhyre samfundskritisk og med nogle holdbare standpunkter - men et mesterværk er den ikke helt i mine øjne.

Skulle jeg danne en Top-5 over instruktører, skuespillere og film ville den se således ud:

(Absolut justerbart!)


Instruktører:

1. Stanley Kubrick

2. Alfred Hitchcock

3. Milos Forman

4. Quentin Tarantino

5. Martin Scorsese


Skuespillere:

1. Christopher Walken

2. Jack Nicholson

3. Kevin Spacey

4. Val Kilmer

5. Billy Bob Thornton


Film:

1. Festen (Vinterberg)

2. The Shining (Kubrick)

3. The Great Dictator (Chaplin)

4. Psycho (Hitchcock)

5. Life Of Brian (Jones/Monty Python)


Som du kan se, har jeg en bred smag. Kan også sagtens sætte pris på en god action-film. I denne kategori må det være "Terminator 2" der topper - det er i mine øjne et mesterværk indenfor sin genre.

Nå, jeg må smutte - håber ikke jeg kedede dig ;o) vil gerne høre din kommentar til mine standpunkter og Top-5 - kunne være sjovt at se, om vi stadig følger hinandens synspunkter.

Venlig hilsen

Martin

P.S. "It's All About Love" er en glimrende film, 5 stjerner! ( Den skulle jo komme ;o) )
It's All About Love