Hi-tech Eventyrland

6.0
Jeg er ikke kommet ud af biografen endnu! Så mens jeg hænger mellem Reloaded og Revolutions, vil jeg oprette et tempel til Wachowski Brødrene, booke en million biografbilletter og finde en exit.

Denne signatur er fuldstændig ligeglad med, at hun godt ”kan se” computeranimationerne, og åd samtlige stille samtalescener råt. Og nu ser The Matrix selv, i et helt andet lys, som fx starten på den scene hvor Neo første gang møder Agent Smith, efter at have set mødet med Arkitekten. Som nød at falde dybere ned i Alice’s kaninhul, og pludselig ikke ane, hvad der var virkeligt.
Små-filosofisk? Næppe. For der ER virkelig ikke nogen ske. Eller hvad?

Er det hele en simulation? Hvorfor kan Neo pludselig påvirke maskinerne i den virkelige verden? Er det den virkelige verden?
Og så kan jeg simpelthen ikke stå for det faktum, at agent Smith i 1’eren beskyldte menneskeheden for at være en virus, hvorefter han i 2’eren…
Forholdet og dybden mellem Neo og Trinity tog fuldstændig fusen på undertegnede, Morpheus’ Martin Luther King tale var genial, Link var en udmærket erstatning for Tank og det eneste jeg har at beklage mig over, er at der er et halvt år til afslutningen.
The Matrix Reloaded