Hvornår stopper det?

2.0
Terry (Clint Eastwood) spiller FBI-agent, og nu er tiden ved at løbe tør for ham. Han bærer rundt med et dårligt hjerte, og i politibranchen har man kun brug for de tunge drenge.

Endnu engang bliver vi serveret for samlebåndsmord, hvor morderens motiver er ofte platte og forudsigelige, at man undrer sig over, at Hollywood kan blive ved med at smadre al originalitet indenfor denne genre. Det kan simpelthen ikke være rigtig, at denne genre mere eller mindre kører i ring, eller endnu værre: Gået i stå.

Filmen er dødkedelig og så forudsigelig, og så begynder det hele at falde sammen. Plottet som nævnt, har vi set utallige gange før, så denne film er nok inspireret af million andre film, og så er filmen 120% uoriginal. Jeg vil kalde det en unødvendig film, fordi jeg kan slet ikke se noget i denne film, som vi ikke har set før - og ikke en gang, men hundrede gange.

Clint Eastwood er selvfølgelig et godt valg til rollen, uden det stor besvær, og han er altid et kig værd, men hold kæft han er blevet træls at høre på med hans dybe stemme. Men ikke desto mindre spiller han fantastisk. Jeff Daniels havde jeg personligt problemer med, fordi ifølge mig virker han utroværdig og typisk mordere som gør sin pligt for at tilfredsstille folk, istedet for at være en rigtig led, provokerende og troværdig psykopat.

I modsætning til Mikkels indlæg, så er filmen forudsigelig, dog uden pumpende technomusik og rekordskabende specialeffects, de skal selvfølgelig heller ikke være i en Thriller, og det er folk godt klar over.
Blood Work