Ikke bestået!

1.0
Sever (lucy Liu), der giver modstanderne seriøs sved på panden. Antonio Banderas er hendes ærkefjende, der må løbe stærkt for at følge med, men helst i 5 gear.

Begge er tidligere agenter, men mod deres vilje tvinges de til at arbejde sammen for at udrydde en fælles fjende de har så meget imod.

Dybt forudsigelig og latterlig actionfilm, som byder på platte og forudsigelige one-liners, at det næsten bliver synd for Banderas at ødelægge sit ry, men han har sikkert fået en hel masse penge for at medvirke her, så i den sidste ende gør det ikke såååå meget.

Handlingen er så tynd og enkel, at man bliver nødt til at undre sig over, at nogle instruktøre overhovedet gider at lave sådanne film længere, når vi har set dem utallige gange før. Vedkommende bag manuskriptet har højest brugt 10 minutter på det, og så var det bare at finde nogle skuespillere der gad at fyre disse one-liners af. Så enkelt kan det gøres. Værste omgang bræk jeg længe har været udsat for.

Actionscenerne er heller ikke noget at råbe hurra for, bortset fra en enkelt scene, men ellers er hele produktionen katastrofalt og med pil ned ad. Hverken skuespillet eller noget andet i filmen var tilfredsstillende - langt fra. Så det her makværk burde vel ikke tilfredsstille nogen, og forståeligt nok, så er filmen kommet direkte på vhs/dvd. Der er vel en grund til det - en GOD grund i dette tilfælde.
Ballistic: Ecks vs. Sever