Fortænkt

4.0
Matrix Reloaded er i sandhed en overdådig film. Et spektakulært opvisnings show inden for speciel effects, action og computeranimation. Der er scener der får samtlige action film til at ligne dukketeater, som da den allerede famøse biljagt kommer ind i billedet...det må siges at være filmens absolutte højdepunkt. Skuespillet er lige til at slue, selvom der dog indimellem kommer nogle ret så Corny replikker og nogle latterlige taler og mand føler sig pludselig hensat til et nyt afsnit af Star Wars. Det er skidt med de one-liners der hele tiden kommer for at ødelægge det hele. Musikken var for sindsyg....altså det klassiske...Techno-delen var nøget møg rent ud sagt og hele den lange "Musik Video" ned i Zion var meget kvalmende...Det lignede en barcadi reklame og jeg sad kun og ventede på at Vinnie Jones skulle komme spadserende hend over "dansegulvet"....skidt...MEGET skidt.

Nu er matrix ikke længere hvad det var engang. Nu forsøger den sig som storfilm ligesom ringenes herre og Star Wars, og det klær egentlig ik Matrix særlig godt. Den skulle heller have beholdt sit klare snit fra etteren. Mand kan nærmest sige at der bliver gået for meget i dybden og trådt lidt for meget rundt i det hele.
Jeg havde ikke de store forventninger til MAtrix men nu er jeg heller ik den store MAtrix Fan selvom jeg syntes etteren var for sidsyg nice, men jeg må sige at jeg var ikke helt op og ringe over den. Men det er sku aligevel en fed film...og den ska da helt klart ses i biografen...der er smæk for skildringerne og øretæver i luften. Bare ærgeligt den skulle have sådan en B-agtig sluting....med der der platte to be concluded....det var unødvendigt.

En helt igennem fed film der dog ikke fårmår at underholde hele vejen igennem og går hend og bliver en noget fortænkt affære.
The Matrix Reloaded