Min mening om FILMEN!

5.0
ARG! Jeg gider slet ikke koncentrere mig, om de debatter I har gang i!

For mig at se, er der én opfattelse for hvert individ. Derfor er det fuldstændigt omsonst at diskutere om der er dybe eller ej etc.!

For at holde mig til FILMEN(!) så var den fantastisk god!

Allerede ved indledningen hvor de grønne koder af bogstaver og tal væltede ned over lærredet og skabte flotte billeder, var man sikker på et hit!

Igen er skuespilpræstationerne i top! Særligt Moss og Reeves leverer varen! Men også tvillingerne fik en særlig plads i mit hjerte! Damn de var gode!! Dem glæder jeg mig til at se mere til i 3'eren...! (Jeg går ud fra at de ikke dødede i eksplosionen!)

Igen var der flotte effekter, som gav det hele en tand ekstra! Jeg mener ikke (som andre) at det gjorde noget, at scenen med Agent Smith gange n, ikke var helt optimalt lavet! Det gav scenen lidt kant synes jeg...

Derimod er jeg enig i, at talen i Zion var tam....MEGET tam! Det kunne de godt gøre bedre!! Men musikken passede rigtig godt, efter min mening! Alle steder havde den sit eget sprog og gjorde filmen bredere!

Jeg vil ikke sammenligne den med 1'eren, da det ville være rimelig trivielt. Slutningen var fed! Skægt med en serie-lignende slutning!

Jeg synes scenen med Arkitekten var rigtig godt gennemtænkt! Den lader historien få bredt spillerum i 3'eren!!

Biljagten er et helt kapitel for sig!! Man kan ligeså godt glemme at lave flere i fremtiden! (Kan ikke huske hvem der sagde det, men jeg er rørende enig!!) Been there, done that!!

Jeg ved ikke, hvad der forhindrer mig i at give den topkarakter! Det ligger i baghovedet som en lurende skygge, men jeg kan ikke komme på det!! Jeg ved bare at den ikke skal have det!!

Vi ses i biografen...
The Matrix Reloaded