Indholdsløst Gejl, Men Morsomt

3.0
Militær enhed sendes ind (og ned, den ligger under jorden) i forskningskoncerns kæmpe bygning, hvor computeren er gået amok, og alle de ansatte er forvandlet til hjernedøde zombier.

Handlingssvag actiongyser bygget på et computerspil, som jeg indrømmer jeg aldrig har spillet, men det burde hellere ikke være en forudsætning for at se filmen.

Den simple historie fortælles i starten lidt rodet og klodset, men bliver bedre hen ad vejen, men uden at nå noget stort. Indfaldene er hverken originale og bliver aldrig rigtigt spændende, men alligevel formår fortællingen at opnå en fortættet stemning og byde på nok action og okay effekter, til at jeg aldrig rigtigt begyndte at kede mig, i en produktion som kun kan kaldes tomt gejl.

Jovovich som jeg ikke er en stor fan af, spiller ikke meget, men jeg må sige at hun på en eller anden måde virker mere tiltrækkende end ellers, og det er også af den grund hun er hyret til rollen. Hendes evner som skuespiller er (endnu) ikke de største, hun skal bare agere sexy og attraktiv, og det klarer hun pænt.

Beretningen er spækket med referencer til især “Alice In Wonderland”, men også andre fortællinger, med man vil uundgåeligt mest komme til at tænke på George A. Romeros zombiefilm, hvis man altså kender dem.

Efterfølges af “Resident Evil: Apocalypse”.
Resident Evil