plat film

1.0
Ja, jeg indrømmer jeg kunne ikke se en skid i den film. Det er klart at der kommer en masse meninger frem fra forskellige folk, men skulle det være en kvalitet i sig selv. Det handler jo bare om at gøre det forvirrende nok, det kan alle filminstruktører jo gøre hvis de vil. Men der kan kun være en rigtig tolkning og hvis der er flere må en masse være forkerte.

Men fakta er at de filosofiske tiltag var meget unuanceret og overfladiske (men de var der). Så jeg ved ikke hvad den store ballade gør ud på. Det er jo bare en latterlig actionfilm for børn og barnlige sjæle og intet andet. Men de mange fans kan åbenbart ikke tåle at få at vide at de er til grin og at andre har opdaget hvad det her er for noget, nu de selv tror de har fået noget godt. En børnefilm og intet andet.

Jeg vil give Jimmy ret. At kalde folk for får er fornærmende, men provokationer er ofte et godt middel til at få dem op af stolene. Desværre er det vist ikke det han har på hjertet og beviser i det han skriver at han jo ikke kender til de store tænkere i verdenshistorien, han kritiserer bare andre der ved mere end ham.
The Matrix Reloaded