Majbritt

2.0
Majbritt mener vi alle er får på et tidspunkt, særligt os der ikke ser den dybere mening i "Matrix". Forskellen på et menneske, Majbritt, der følger flokken selv om de hellere vil noget andet og et får er, at fåret har ikke evnen til at tænke tanken, den følger bare. Så måske er du et får, det må du jo om, men jeg er et tænkende menneske og derfor skiller jeg mig ud fra fåreflokken, også selv om jeg i perioder skulle VÆLGE at følge den.
Men du har ret i at du er et får, på den måde at du blindt mener at have retten til at udråbe "Matrix" til et mesterværk af de store, fyldt med meningsfuldhed på samme måde som de andre får der er hoppet på Wachowski brødrenes lommefilosofi. Jeg kræver mere end "Matrix" kan tilbyde af tankeprovokerende holdninger, så giv mig ikke skylden for at være et får fordi jeg ikke finder "Matrix" noget særligt dybt værk. Jeg har fuldt ud forstået den og ved hvad den snakker om og den snakker meget overfladisk som størstedelen af de amerikanske film fra Hollywood.

Det er for resten noget gak at komme med, at folk der bliver irriteret på Storm når han kalder dem får hvis de ikke kan lide "Matrix", at så er det fordi det de jo nok føler sig truffet og derfor har Storm ret, de er får. Storm har jo netop skrevet det for at ramme folk, så klart de føler sig truffet, ellers var der jo ingen mening i at han skrev det. Men det er et typisk dumsmart bemærkning at kommme med, at hvis folk føler sig irriteret, er det fordi det er rigtigt. Pis og papir siger jeg, det er fordi Storm ville ramme dem og provokere dem og fint nok, men stå ved det.
The Matrix Reloaded