så jeg er ikke et får?

6.0
Nej nu skal jeg nok holde op!!

jeg vil bare lige pointere at dette er en af de få gange hvor jeg faktisk vender tilbage til siden for at se hvad anmelderne nu har fundet på af fine ord, ikke om filmen, næ nej, men om den dybere mening..... øhm.. er der egentlig nogle der kan huske at denne side er en FILM side?? en anmelder side?? ikke en mudderkaste side??

I er godt klar over at i faktisk har trukket alt opmærksomheden væk fra filmen nu?? De nye mennesker som kommer til for at anmelde den, gider ikke engang, de vil hellere se på jeres ( og nu mit) indlæg som ikke har en dyt med filmen at gøre. Dette bliver en one timer for mig, men kig lige op og ned af jer selv og overvej om I gider bruge 5 sekunder mere på at svine eller kalde andre mennesker for får... uanset om de er det eller ej.. jeg må indrømme.. det har været en yderst sjov debat.... men kan den ikke holde nu? I bliver jo aldrig enige med hinanden, og man kan altså godt få for meget af home-made filosofi på en dag.... tænk over det... jeg mener.. filosofér liige over den venner.....

ellers god fornøjelse til alle andre der skal ind og se den, eller har nydt eller ikke nydt den... uanset hvad, så har filmen, god eller ej, gjort indtryk på scopes anmeldere.. og sikke professionelle anmeldelser hva??

PS: jeg ved godt jeg selv er med til at køre dette videre.. men bær over med mig. Som så mange andre er jeg træt af dette nu, og kunne ikke længere holde mig i stilhed...... ha det godt!!!

PPS: til Yay.... du har ret!!! vi burde egentlig finde en metode til at transformere os selv om til får.. de spiser græs og siger "mæææhn synes du ikke også matrix er dyb?". eller også er de ligeglade!!
The Matrix Reloaded