Kejserens nye Klæder!

3.0
Jeg må sige, at jeg havde forventet mere af den her film..Især efter de rigtig gode anmeldelser den har fået! Jeg er ellers en person, der nyder at se film hvor i man skal tænke over handlingen, og jeg synes da også at Trier formår at komme ud med sit budskab, men filmen burde under ingen omstændigheder have været så lang (3 timer)!!
Jeg føler også lidt, at det i dag er blevet et spørgsmål om at gøre film, så underlige så mulige, FOR SÅ ER DE GODE! Og folk hopper lige i, sådan lidt "Kejserens Nye Klæder"-agtigt..;"alle andre synes den var fantastisk, så det må jeg også hellere", sådan tror jeg desværre folk tænker en smule! Så jeg må konkludere, at plottet er godt og fint udtænkt! MEN,ja jeg troede aldrig jeg skulle komme til at sige det her om en film, men den savner noget action og "gang i den", for den er simpelthen for kedelig!
PS: Til dem, som ikke forstår detaljen med KRIDTSTREGERNE: Det er jo nok for at fortælle, at denne situation kan forekomme alle steder på kloden. Hvis det eksempelvis var blevet optaget i en kedelig ørkenby, ville folk straks tænke; det skal forestille Irak...for det er jo ikke nogen hemmelighed , at Von Trier har en ret anti-amerikansk indstilling!
Dogville