En af verdens bedste pizzafilm

5.0
Dette er ikke en fantastisk film, hvor man tager noget med sig, hver gang man ser den. Den har heller ikke mange lag, der ellers kunne give store kvaliteter. Det er simpelthen en fremtidsfilm om det gode mod det onde. Kan det blive mere enkelt? Alligevel fortjener "Fifth Element" fem ud af seks stjerner (I min verden selvfølgelig - I behøver ikke at være enige).

Det er for det første en vel castet film (Ikke at jeg er stor Bruce W. fan, men jeg har ikke noget problem med ham!). Skuespilsdelen er altså sikret. Historien er simpel, bliver fremført meget simpelt (ikke noget med flashback, eller noget), og andre ting ved denne film er generelt også simple. Men... "Fifth Element" er en af verdens bedste pizza-cola-film - nogensinde! For det første er det rart at handlingen er så simpel, for så er der ikke så meget man er tvunget til at holde styr på. Samtidig er det rart med Bessons evige ironiske og komiske tilføjelser i manus. Dette gør at det er en sjov, simpel film, so far...
Actionscenerne syntes jeg personligt holder virkelig meget. Mange eksplosioner, fremtidsgeværer, osv. er selvfølgelige ting som tre-årige efterhånden kunne smide ind i en film, men i "Fifth", har Besson gjort det virkelig yndefuldt. Allerbedst vises det i scenen hvor Divaen synger, mens Leeloo kæmper mod diverse onde.

En meget helte-agtig slutning (specielt detaljen med tændstikken).

Dette er en af de film, der ikke bør mangle ved en pizza og video aften!
Det femte element