en fed 80'er film

3.0
filmen har en fed historie, og den spændte meget enda!!!!.
men den er måske sløv, så husk at den er lavet i 80' erne med den dejlige negger, den er bare lidt overdrevet og den kan blive for meget fx når han bliver skudt med en pumpgun 4-5 gange i maven og ryger til bage og igennem vinduet.
efter 5 sek, rejser han sig bare op igen. og skyder videre. og når man tror han er død er han ikke død han. der varer langt tid før han er ved at dø. og det er det typiske med negger, overdrevet og phycho.
men aldligevel er den da fed. men de fortsætter videre og videre og videre. ja for i næste film finder han udaf at han ikke er død af ligevel tja............. og så skal han beskytte hende han skulle dræbe i sidste film. men der bliver skabt en ny terminator og alt sådan noget fucking shitty shit. og i 3'ern the rise of machines. skal han også redde nogle og det er jhon conner, og en anden hvor der også bliver skabt en ny terminator. men hele filmen er baseret på en robot der skal redde fremtiden hved at dræbe srah conner og de andre, for hun fødder nemlig barnet der starter antom krigen. men hvorfor skal hun så reddes ??? i 2'eren (jeg har ikke set 2'ern så hvis der er nogle der ved det endelig sig til please.......................................................................) well.... anyway en rimelig fed 80'er film.
jeg tror ikke terminator the rise of machines er så fucking fed (skal ikke se den)
Terminator