Lidt ved siden af...

3.0
1'eren var en rigtig drengerøvsfilm som koncentrerede sig om streetracer miljøet, hvilket var ok fedt, hvis man undlod at lede efter de filosofiske aspekter i filmen(Læs: de var der ikke).
Jeg synes filmen var ganske fed så jeg havde da glædet mig til 2'eren.
Men udover Vin Diesel mangler hvilket gjorde meget for den første film, så er Tyrese absolut ikke noget vidunder i denne. Hans replikker er triste og de er utrolig påtagede og halvdelen af filmen går med at høre ham sige "gå væk" osv. ENSFORMIGT! Derudover så starter filmen lovende op med en ganske fed scene i streetracer miljøet, hvilket jo er det den oprindelige film drejede sig om. Men efter den scene så blev det til noget slattent noget hvor man har forsøgt at skabe en film med en eller anden form for handling. Den er bare tynd som bare fanden og den basere sig slet ikke på street miljøet som den første hvilket var filmens force.

Så alt i alt så er der nogle rigtig fede bilscener, men det som gjorde 1'eren fed det har de pillet ud og forsøgt at erstatte det med en lam "handling". Se den for nogle af alle de fede bilscener, men alt det fyld der erindimellem det kan i sove igennem.
2 Fast 2 Furious