Den bedste film nogensinde

6.0
Mest geniale og overraskende plot til en film nogensinde.
I modsætning til flere anmeldelser her på siden mener jeg ikke at hovedtemaet i denne film handler om at stille sig kritisk over for det materialistiske liv mange lever. Jeg synes der imod at den handler om at man ikke bare skal følge andres ideer ukritisk og blive en "space monky", som Edward Norton's karakter og de øvrige medlemmer af Project Mayhem, bare fordi en karismatisk person siger at sådan skal det være. Man skal der imod være kritisk og lære at tænke selv og have sine egne meniger.
Brad Pitt's karakter, som er "skurken" (hvis man kan kalde ham det, jeg synes personligt han er for sej) er jo netop imod kapitalisme og matrialisme, hvilket kan tolkes som det er netop er disse to ting filmen bifalder.
Det kan heldigvis diskuteres og det er netop det der er filmens styrke at der ikke er nogen åbenlys løsning, hvilket gør at den kan og skal ses mange gange.
Alle har en menig om denne film, og nogen få kan ikke lide den, det er så deres problem. Men jeg hader folk som siger at den er dårlig og samtidig at de ikke gad se den færdig. Denne film skal ses fra ende til anden og det er en rigtig god ide også at følge ordenligt med hele vejen. Det er jo ikke en Charlies Angels- eller Tomb Raider-lorte-spasser-film.
Fight Club