Worstcase scenerio...

1.0
Helt igennem rædeslsfuld dansk novellefilm, hvis ufrivillige morsomhed kun kan måle sig med skuespillernes manglende egenskaber.

Storbypigen Anna ( Mira Wanting ) har forladt de hjemmelige vikår og flyttet med familien til det mere ydmyge vesterhavsområde, Klitmøller.
Tilsyneladende går det fint med den lokale pøbel, indtil en samling, smarte tyske techno-surfere ankommer, og det får mange sind i kog.

Utilgivelig produktion, der burde være kasseret from day one. Instruktøren Peter Bay har set det nødvendig at lade en del lokale medvirke i filmen. Garanteret for at give "Surferne Kommer" et mere realistisk og naturalistisk præg. Problemet er bare at ingen af dem kan spille skuespil, så det medfører blot at dialogen virker klundret og uinspirerende. De kan dog undskyldes, da flere af filmens hovednavne viser de samme tendenser, og gør det hele ubegribelig talentløst.

Scenen hvor Anna og resten af familien sidder ved bordet, og det udvikler sig til et regulær skænderi er fuldstændig overspillet til det pinelige , og man kan kun ryste på hovedet over den kunstlige fornemmelse, der præger hele filmen.
Sekvenserne hvor Anna bliver efterfulgt af den lokale samling af bøller og småhjerner, der til slut overdrænger hende med fisk og kalder hende grumme navne er utrolig morsom, og man kan ikke lade være med at trække på smilebåndet over de patetiske udskejselser der forløber på skærmen.

Endvidere er historien fortalt så elendigt og krummelig, at de små hår rejser sig på huden. Faktum er at man simpelthen ikke kan tage filmen alvorlig, selvom den omhandler et relativ alvorligt, men dybt uorginal, emne.

Alt i alt, en trist opvisning i talentløshed, der ikke ejer et gram af selvværd, og muligvis bør belønnes med en medalje for at spilde tiden hos det filmelskende folk.