Jack som djævel !

3.0
Jack som djævel !

Efter en misforståelse om bord på et fly som eskalerede ud af kontrol, bliver den milde og meget tilbageholdende Dave ( Adam Sandler ) beordret til at deltage i et "anger management" kursus som bliver ledet af Dr. Buddy Rydell (Jack Nicholson).

Efter endnu et uheld, flytter Buddy ind hos Dave for at hjælpe ham med at komme af med hans indre dæmoner , Dave har ikke så mange muligheder det er enten det eller 1 år i fængsel.

Buddy selv har ingen problemer med at kontrollere hans vrede da han bruger enhver lejlighed til at komme af med de ting som går ham på !!!

Da Buddy har Dave i hans kram, presser han ham til at gøre op med hans fortids dæmoner for at kommer af med dem.

For det første havde jeg for 2 år siden aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig at Jack Nicholson og Adam Sandler nogensinde skulle optræde i samme film, så det måtte jeg da lige checke ud.

Det der er sjovt ved filmen er at se Jack hive Adam rundt i manegen i et glimt i øjet mens han ligner en djævlen med strittene hår og skæg ligner en som selv burde være i spændetrøje.
Men at den har indspillet over $100 mil. i USA fatter jeg ikke, men eftersom Kangaroo Jack kunne klare de $ 70 mil. og Bringing Down The House over $100 også er der vel ikke noget at sige til det !

Humoren er som sædvanlig bodegahumor og filmen ender med det lige som alle Adam Sandler film med en morale og et tvist.

Den kan sagtens vente til video.

Sorenz.dk
Anger Management