Guf for øjet men......

2.0
Filmen var lige hvad jeg havde reget med flotte actionfrekvenser og dejlige piger i fuld fart i små klip som ikke behøves at have nogen sammenhæng.
Handligen kan man skyde en hvid pind efter det springer filmen for meget til. Og hvorfor man skulle prøve at skjule at det var den frafaldende engel Demi Moore som var skurken ved jeg ikke for det havde man jo set i traileren til filmen - men det er McG i en nøddeskal.

Men hvis man ligger hjerne derhjemme og er klar til en popcornfilm af "værste" klasse, så er det lige filmen man skal bruge en aften på. Hvis man er kritisk og gerne ser en sammenhæng og god dialog skal man holde sig langt væk.

Jeg er sikker på at pigerne har haft en pragtfuld tid med at lave filmen - de får lov til at udfolde sig med dans og slå på tæven hvor ingen mænd kan være med. At en skuespiller som John Cleese vil være med i sådan en film har jeg ikke rigtig nogen forståelse for, men der jo ikke rigtig alt for mange roller til mænd i hans aldersklasse. At Matt Leblanc er med kan jeg så godt forstå hans karriere er stort set gået i stå - det er kun Friends tilbage og der mangler kun en sæson.

Noget at det sjove ved filmen er alle de små cammeos som vil forkomme gemmen fimen - det er blandt anden Pink og Bruce Willies og mange mange flere.

Det er nu også sikket at det vil blive lavet en 3ér.

Jeg vil given filmen 2 stjerner ud af 6. Jeg blev underholdt men jeg skal altså bruge en bedre sammenhæng.

Sorenz.dk
Charlie's Angels: Uden hæmninger