Nøøj jeg kedede mig!

1.0
Dustin Hoffman giver filmen et par minutter hvor den er pengene værd, men hans irriterende rolle der gnasker tyggegummi med åben mund er ikke ligefrem tiltalende... og så er hele filmen en lang imitation af tidligere fupnummerfilm, og Dustin er en karikatur af de skurke man har set i gode film.

Resten af skuespillerne er så ilde valgt som muligt, egentlig er det ret interessant at denne film overhovedet kom i biografren, for den minder meget om de tynde film der kun ender på video.

Handlingen handler om FUP... og publikum skal fuppes så de ikke gætter noget før til sidst, og derfor bliver det hele så fjollet som overhovedet tænkeligt. Det er ikke en afslutning a'la THE USUAL SUSPECTS det her, men bare en hovedrysten.

Jeg så den på en dag hvor jeg virkelig ikke trængte til andet end at komme ud og slappe lidt af i hovedet, men det var ingenting værd.

Det er lang tid siden jeg har set sådan en tynd, intetsigende film i biografen, og endnu længere siden at jeg har set så mange intetsigende skuespillere skulle fylde rollerne ud.

Det er nok en film I kan se på tv inden længe, så find noget andet at drage i biffen for at se, biografture skal være hygge og oplevelser, ikke "nå" oplevelser der motionerer gabemusklen.
Confidence