Solid action

3.0
Jeg er ikke stor fan af de nye Bond film med Pierce Brosnan i hovedrollen. Jeg synes at charmen og humoren er forsvundet, takket Brosnan's mere kedelige stenansigt.

Men jeg vil godt give ham lidt mere ros for denne her Bond film, da jeg kan se at han stille og roligt er ved og vænne sig til rollen. Men han når aldrig på samme højde som Moore eller Connery.

Action mæssigt og indholdsmæssigt er Die Another Day bedre end de 3 øvrige Brosnan har lavet. GoldenEye var nærmest en genindspilning, Tomorrow never dies havde action, men ingen historie, og The World is not enough var kedelig.

Jeg synes den første time er rigtig god, den rammer stilen fra de ældre Bond film rigtig godt. Skurkene er også en smule mere farverige, og så er Halle Berry og Rosamund Pike nogle af de bedste Bond babes i mange år.
Men slutningen løber ud i grotesk overdrivelse og uden dybere mening med resten af filmen. Det ligner mere en banal action film da det endelige opgør sker på et fly. En skam. Die Another Day havde ellers muligheden for at være rigtig god, men må alligevel tage sig til takke med at være mere jævn. Men det er Pierce Brosnan's bedste indtil nu.
Die Another Day