En filosofisk bemærkning....

man kan mærke at folk er ved at få for meget ferie... man har glemt at meninger er individuelle ( forhåbentlig) og derfor kan man hverken generalisere en mening for sit eget eller for andres vedkommende. En mening har altid lov til at blive hørt og det er menneskets største gave hvis man er i stand til at acceptere denne mening uden at føle trangen til at give slag.

man kan derimod ytre sin egen mening hvori man udtrykker sin egen holdning til et vis emne.

enhver mening bør være fyldt med lutter gode argumenter for hvorfor netop éns holdning er den rette, men i og med at den er individuel kan den aldrig være den rette...

Ergo: jeg har ingen argumentation for dette indlæg overhovedet, men det er MIT indlæg, og derfor min egen individuelle!!!

Jeg har fået ALT for meget ferie!!!

og jeg synes filmen var fænomenal!!! = MIN mening = lad være med at trashe mig = den er tilladt = skriv din mening = så er vi alle glade!!

Hilsen Ditte :=) der nu vil gå i seng og tænke filosofiske tanker til morgendagen..

Til Das Gott: Godt at se at du stadig, trods hårdtblæsende modvinde, argumenterer og sætter spørgsmålstegn ved det du er utilfreds med UDEN at dømme.. det er sådan det skal gøres! Ordentligt, uden brug af nedgørende tone!!
HYG!!

til the legolas fan: punktummer er til for at blive brugt... Et jeopardy spørgsmål til DIT spørgsmål:

\"Hvad hedder den form for serie der laves over 3 bøger/film/whatever?\""
Ringenes Herre - De to tårne