A lot of rotten reviews....

6.0
... sådan kan det bedst beskrives!

Jeg er pis hamrende træt af de latterlige og ligegyldige anmeldelser/indlæg som folk laver om Reloaded. Hvis man ikke kan lide filmens historie giver man den bare én stjerne. Karakkerne skal være over alle filmens elementer, dvs.: Handling, skuespillerne, effekter, lyd/musik, osv.!

Jeg gav LOTR2, 3 stjerne fordi jeg ikke kunne lide historien, men til gengæld er flot lavet og godt skuespil!
Helt ærligt synes jeg også at Reloaded har en skumel historie… men lyden, musikken, effekterne her helt op på et 13-tal!

Brugere som McD, Henrik D. Fromme, Dorsey, Crap og Barker lyder som nogle der allerede inden de har sat sig i biffen, har synes den var skod!

Hvis nogle af os neutrale brugere skriver noget bliver vi høvlet ned af brugere som Dorsey, der tilmed kun giver den én stjerne hver gange han sviner folk til!!

Skriv hvad der er galt med historien, i stedet for at skrive, latterlig/ligegyldig/skod historie! Er den svær at forstå? Bliver i forvirret af de mange oplysninger, man får på en gang?

Som prikken over i’et, vil jeg give Reloaded, 6 stjerner bare for at rette lidt op de misvisende karakterer Dorsey har givet!
The Matrix Reloaded