Skuffende

3.0
Man har 170.000.000 $ at gøre godt med, og har et af de bedste mest successfulde filmtemaer at gøre godt med.... og så skaber man sådan en gang makværk? Bevares filmen underholder acceptabelt med action i massevis, men det ændrer ikke ved det faktum at det altså er Terminator vi snakker om... Når man skal lave en efterfølger til 90ernes største actionbrag må man aligevel kunne forvente mere.
Terminator 3 mangler først og fremmest sjæl, en ting Cameron flot tilsatte de 2 første. Der er simpelthen ikke andet i den film end actionelememterne, og det er ikke nok.
Historien er jo næsten decideret pinlig. Bevares den har sine twist men det ændrer ikke ved at det jo nærmest er en genindspilling af 2'eren.
På skuespillerfronten klarer Nick Stahl det såmænd fint nok, og Arnold kan man ikke brokke sig over, bortset fra at han jo ikke bliver yngre med årene.... Til gengæld har Claire Danes intet at lave her. Det pæne ansigt og hendes attityde signlarer jo kraftigt at hun INTET har at lave i actionfilm. Endnu være er det med Kristinna Loken... En af de ting der gjorde Terminator 2 så sublim som den nu engang var var Robert Patrick der jo var som skabt til den rolle og man følte virkeligt at man bare ville løbe skrigende væk hver gang han var på skærmen... Kristinna Loken skræmmer ingen, hun har ligeledes heller intet at lave i Terminator Universet.
Selve historien og ligende vil jeg slet ikke kommentere, for på den front er Terminator 3 jo også hamrende selvmodsigende...
Alt i alt en kompetent actionfilm, hvis det da ikke var fordi den bar navnet "TERMINATOR", der må man simpelthen forvente mere...
Terminator 3: Rise of the Machines