Under middel...

2.0
Starter meget godt med vold o.l. men bliver for ugennemført. F. eks. scenen hvor moderen finder ud af hvor sin datter er... Skurkene ka sætte overvågningskameraer op, stort set overalt i lejligheden, sørge for at Nathan (Douglas) bliver overvåget næsten hele tiden, men at slå et par søm i så pigen ikke kan råbe til sin mor, ej, det glemmer vi!! Så kunne de jo gøre ligesom i filmen Løsepenge: Binde offeret, give det gaffatape på munden, og holde det i et mørkt rum, men det sker ikke.


Også ligesom om at det går lidt for let for Nathan ang. at få informationer ud af pigen. Var det 10 år hun havde været på forskellige institutioner, og ikke havde sagt et kvæk? Men et par timer med Nathan, så får man lyst til snakke!! Jeg brækker mig af medfølelse!!


Filmen siver ud til at blive en lettere actionfilm, og det er vel også okay, hvis ikke det var så forbandet dårligt!! Hvorfor, og jeg spørger HVORFOR skal skurkene til sidst i filmen, altid opføre sig totalt tåbeligt? Det fungerede meget godt i en film som "the rock", da det sker ved at Hummel inderst inde ikke vil bombe byen. Men hvorfor skal Patrick (Bean) skyde sin makker, som så gør at han og den tredje "onde" er på ligefod med Nathan og politimanden? Giver absolut ingen mening, og da det er hovedgrunden til at "de gode vinder over de onde" så siger det vist rimelig meget om filmen som helhed...
Ikke et ord