He's Back...

4.0
Det gik op for mig ½ time inde i T3: R.O.T.M., at filmen ikke var andet end en b-film. Godt nok verdens dyreste, men stadig. Filmen er stoppet med elendig, men sjov dialog, der er elendigt flow i overgangene fra action til snakke scener, og på trods af at skuespillerne er ok, er der ikke rigtigt nogen scener som formår at gribe på andet end en overfladisk action mæssig facon, hvilket gør den væsentligt dårligere end de første films.
Med det in mente, så er det en satans underholdende film, man griner lige så meget af Arnolds selvironiske accent, som man benovres over det svedige action-scener, og på de to punkter leverer filmen til fulde. Og ja... den nye T-X'er er hot hot hot!!! Auugh!

Alt i alt en film som pga special effecterne burde ses i biffen, men som på det handligsmæssige og emotionelle niveau ikke når særligt højt på min skala. Slutningen er dog rigtig fed, og på trods af at (spoiler-host) slutningen ligger op til en 4'er, så er det den eneste rigtige måde at slutte den på, for at gøre de gamle film ære.

Peace Out!
Terminator 3: Rise of the Machines