Døden opgiver aldrig

4.0
Dette er så opfølgeren på det store hit fra 98, som var en ganske god forfriskning i den ellers så trivelle serie af teenager gyserfilm.

På vej til en ferietur til Daytona får Kimberly ( A.J. Cook )et fremtidsyn om en ulykke der vil ramme dem, hvis de køre vidre. Derved bliver døden syndt for sine sjæle og det har den ikke tænkt at lade passere hen uden kamp. Den henter derefter sine offre en efter en. Lad mig stoppe her for ikke at afsløre for meget.

Den bedste ved film er den måde de forskellige ”ulykker” bliver bygget op og udført, de er bedre end i den sidste film. Man kan især glæde sig til det store motorvejsuheld. Det er helt vildt imponerende. Aldrig her jeg set noget ligende.
Filmen er meget mere blodig end den første var så er man advaret !

Skuespillerne er totalt ukendte, hvilket godt kan afskrække nogen, det er kun Ali Larter ( hun spiller igen Claire Rivers ) som er den eneste overlevende fra den første film som er lidt kendt.

Filmen bevægere sig i god fart og de skuespillerne gør det ret godt.

Hvis der er nogen minuser ved filmen må det være at noget af plottet handler om at hvis der bliver født en barn af en af de overlevende som har man overvundet døden, det bliver ikke uddydet godt nok.

Derud over er man mere eller mindre ligeglad om de forskellige personer i filmen dør eller hvad, da man aldrig kommer ind på livet af dem.

Jeg vil helt klart anbefale filmen og ikke andet så for at se opbygningen af de forskellige dødsscener.

4 ud af 6 stjerner.

Jesper Sørensen
Sorenz.dk
Final Destination 2