80'er Flop

1.0
Retro, kitch, b-film med nogenlunde effekter er umiddelbart hvad der falder mig ind, efter at havde oplevet "verdens største actionstjerne" folde sig ud i T3.

T3 kunne lige så godt være kommet i biografen dagen efter 2'eren - der er INGEN absolut INGEN udvikling i fortællemåden, humoren, eller måden karakterene skildres på. Og helt ærligt er vi ikke vokset fra at se en halvgammel østriger servere punshlines med samme entuisasme som en fabriksarbejder der tager dåse nr 3 million af samlebåndet?

... og historien er en så tynd kop te, at det er direkte pinligt, og filmen mangler den stemning der fascinerede i både 1'eren og 2'eren.

Det hele begynder egentlig ok - med masser af selvironi - men glider lynhurtigt tilbage i 20 år gamle "seje" punshlines som vi har hørt 100 gange før. Effekter og actionsekvenserne er i orden, men på ingen måde nyskabende (som de var i 2'eren) - vi har set det HELE før.

... og det værste ved det hele er at det ser ud til at vi skal belemres med en 4'er, en 5'er og måske endda en 6'er.

... Lad os håbe at Arnold vælger at forfølge sine politiske ambitioner, så vi andre kan slippe for at smide 65 kr ud på nytteløs tom underholdning.

... I'll be back again! (Well I won't - Arnold !!!)
Terminator 3: Rise of the Machines