Big Trouble In Miami

3.0
En mystisk kuffert, to lejemordere, en far med et besværligt forhold til sin søn, en mor og datter der forelsker sig i far og søn og vil forlade moderens rige mand, som skal myrdes af de to lejemordere, en sær hjemløs, to smådumme tyve der stjæler kufferten og to FBI-agenter på jagt efter selvsamme kuffert, to politifolk der tilkaldes og så videre og så videre.

Afvekslingsrig og underholdende komedie, der kammer lidt over indimellem og bliver for hysterisk til mig smag (i den her film).

Handlingen der er bygget på en bog af den prisvindende forfatter Dave Barry, har en del drejninger, men er næppe så overraskende eller iderig som man først skulle tro og som jeg vil sige, den burde have været, men der er alligevel mange pudsige og morsomme situationer og underholdende indfald, selv om de ikke alle sammen er lige gode eller sjove, og det fornægter sig ikke at det er instruktør Sonnenfeld der står bag, selv om jeg synes hans film plejer at være mindre smagløst overgearede.

De mange skuespillere giver svingende præstationer, værst er Russo, som jeg finder gør det direkte dårligt i flere scener, mens det kan være svært at stå for Allens underspillet charme, men han er set bedre.

Filmen blev et megaflop da den gik i biograferne og selv om den heller ikke er rigtig god, eller noget særligt på nogen måde, så er den altså alligevel en smule bedre end det og havde trods alt fortjent lidt bedre, og kan man lide film som “Get Shorty” (der dog er en anelse mere alvorlig i tonen), så kan denne fjollede sag absolut ses, blot man ikke forventer for meget eller noget seriøst.
Big Trouble