Tvivlsom troværdighed...

3.0
I forsøget på at fange stemningen fra film som Ocean's Eleven bevæger Confidence sig lidt usikkert ind på miljøet mellem det halv-kriminelle og de snydere der lever i det.

Det lykkes i nogen grad, og det er godt at gense Dustin Hoffman, sjovt nok fungerer Confidence bedre hvis den sammenlignes med film som Jackie Brown.

Skuespillet er okay, men ikke i en grad man bliver betaget af. Håndværket kan de, og det vises her, men så heller ikke mere.

Denne film kunne let have scoret flere stjerner hos mig hvis havde noget at byde på vi ikke havde set før, eller hvis skuespillerne og instruktionen var mere veloplagt. Men det er hvad det grundliggende er, og ikke ret meget mere. Lidt trist, men det er underholdende nok så længe det varer. Det største problem er at man ikke kommer tæt nok på personerne til virkelig at bekymre sig om dem, og at filmen derfor lynhurtigt går i glemmebogen. Velskrevet dialog kunne også have hævet filmen op på et meget højere plan, men plottet det eneste der bærer filmen. Det virker, men så er der heller ikke mere at finde, trist nok.
Confidence