Det var det!

3.0
Vi er langt henne i fremtiden, og det ser ikke godt ud for menneskeheden. Folk falder om, primært fordi der er mangel på kærlighed, og folk føler sig ensomme og fortabte.

Umiddelbart lyder det til at være en god blanding til en film, med spændende elementer fra Vinterbergs side til at lave en film om mangel på kærlighed, ensomhed osv. Men desværre så er filmen meget kompliceret og noget rodet affære, jeg ved ikke om Vinterberg mister overblikket eller grebet omkring det han vil fortælle os, men det er ihvertfald ikke en film jeg blev klog på, og til tider forstod jeg den heller ikke.

Vinterberg blander mange aktuelle problemstillinger, så i den sidste ende efterlander han publikum (ihvertfald mig) noget forvirret og til tider helt lost med hans nye film. Jeg havde ellers glædet mig til at se denne film, og havde faktisk gode forventninger til den, men jeg blev faktisk skuffet, for hvad vil han egentlig med denne film? Han vil fortælle os, at verden lider af mangel på kærlighed! Hvorfor? Det får man ikke svaret på, så mange ubesvarende spørgsmål.

Joaquin og Claire leverer en solid præstation, så skuespillet fejler vel intet. Men Joaquin er set bedre.
It's All About Love