For Venskabets Skyld

4.0
Fire venner og sønner af mafiamedlemmer, må tage til en lille by og se om de kan tilbageskaffe den taske fyldt med penge, som de har mistet.

Det her er en historie om ære og venskab, om at leve op til sin far og føle sig svigtet, og det er en historie om at blive bedømt og stemplet for sine fædres synder, men først og fremmest er det en, hvis ikke fremragende, så i hvert fald et rigtigt godt gangsterdrama og en hårdtslående actionthriller med fængende personligheder, som mange mennesker burde kunne forholde sig til, selv om filmen psykologisk ikke er så dyb endda.

Flere af personerne er da også en anelse klichefyldte, som de to bonghoveder, men den tilsyneladende simple historie hænger fint sammen og teknisk er det okay amerikansk håndværk og det borger i min verden for en vis kvalitet.

Pepper som ses i hovedrollen er normalt ikke en skuespiller jeg har store tanker om, men her gør han det godt og Diesel som spiller en rolle som passer godt til ham, gør det ligeledes overbevisende, mens Malkovich som oftest løfter en rolle.

Så er man til film om hvad venskaber betyder og hvor langt man vil gå for dem, i en fin lille gangsterfilm, så er den her ikke så ringe endda.
Knockaround Guys