Ikke vrede, men fred!

5.0
Munken får til opgave at beskytte en gammel og mystisk skriftrulle, som indeholder oplysninger om, hvordan man får styrke til at udgøre en forskelle i vores samfund.

En hæsblæsende start på filmen, hvor vi underholdes lige fra start til slut, med imponerende effekter i en ellers lille-film med mindre budget. En overbevisende produktion, som blandt andet John Woo var med til at give lidt hjælp.

Historien er dog ikke noget originalt, men den hænger meget godt sammen, uden at imponerer eller overraske. Filmen er underholdende, morsom og fantastisk godt lavet, og det var med til at give en fed oplevelse i biffen.

Alle medvirkende gør det okay, især Seann William Scott som både er sjov og sympatisk. Han har haft mange fjollede roller i hans tid, men han er godt på vej til at udrette noget efter denne film.

Filmen fortjener slet slet ikke den kritik den har fået, helt uforståeligt må jeg sige. Jeg gik i biffen uden nogle forventninger fordi jeg havde læst, hvad de anmeldere har skrevet om den, så dannede jeg mig et billede foran mig om denne film - men jeg gik altså ind og så den alligevel, på trods af deres hårde ord om denne film, som er helt forkert ifølge mig.

Se den uanset hvad!
Bulletproof Monk