Psycho?

5.0
Jeg prøver på ingen måde at belære Nick, for det ved jeg godt han ikke har brug for. Jeg forstår bare ikke hvorfor vi skal høre på ham, og hvor sur han er over at filmen ikke er en tro kopi af bogen.

Faktisk var det overhoved ikke Nick jeg ville angribe, men mere bare den der triste ide om at film skal holde sig til bøger. The fact at de fleste film faktisk kommer fra bøger, og bøger er trods alt en del længere end film, så det Nick snakker om med en resume-film, er jo næsten en umuligt ting at undgå.

Jeg kan personligt ret godt lide filmen, og det irritererrer mig ikke det mindste at bogen er bedre. Ligegyldigt hvordan Mary Harron havde lavet American Psycho, og ligegyldigt hvilke scener der var blevet tilføjet eller taget ud, ville der sidde nogle tilbage og brokke sig. Derfor finder jeg Nicks indlæg totalt dumt og intetsigende, eftersom det bare er brok. Hvis han virkeligt er så pisse irriteret over det, så kan han jo blive filminstruktør og lave en ny og "forbedret" udgave af den ik?

By the way så er det nok den sidste gang jeg gider skrive herind, eftersom folk åbenbart ikke kan lade en give en anden person kritik, uden de kontant synes de skal blande sig. Morten jeg ved virkeligt ikke hvem (eller hvad) du er, men du er den største grund til jeg ikke rigtigt gider at skrive herinde, og det er du sikkert glad for...

"Jeg elsker at glæde folk, der helt åbentlyst ikke har særlig mange glæder i livet"..
American Psycho