Reese på hjemmebane.

2.0
Den første Legally Blonde var et frisk pust i den ellers trivielle type komedie som udkommer nu til dags. Filmen var et stort hit i USA og resten af verden. Reese Witherspoon viste at hun kunne klare at spille komedie, hvilket så gjorde at hun derefter lavede Sweet Home Alabama, som også blev et stort hit.
Det kunne kun betyde en ting - at man måtte lave en 2ér !!!


Efter at i den første film, hvor hun havde overbevist den juridiske verden om hvor dygtig advokat er var, er hun denne gang taget til Washington for at redde sin hund Bruisers mor, fra at blive ofre for dyreforsøg.

I stedet for at tage pis (det gør den også, lidt ! ) den politiske verden, har man genbrugt det samme tema fra første film. Istedet for at videreudvikle Elle personlighed, genbruger man det som virkede i den første film.
Hun er igen i gang med en god gerning - at overbevise kongressen om det er forkert at lave dyreforsøg ! Hun bliver stukket i ryggen af sit eget bagland, men med hjælp af sine venner, klare hun alligevel skærene !

Jeg har ikke ødelagt noget i filmen ved at fortælle det - der er vist ingen som ikke kendt slutningen inden man gik ind.

Med fra den første film er igen Luke Wilson i en lille tynd rollen som hendes kommende ægtemand, og Jennifer Coolidge som måske bedst er kendt som Stiflers mor i American Pie filmene.

Filmen skal være en komedie, men den indeholder et par få grin og selve historien er meget tynd. Det eneste som er godt i filmen er endnu en gang Reese. Hun er så også på - næsten hele tiden.


Jeg vil dog ønske at hun ville komme lidt vidre og lave nogen mere seriøse film, hvor man virkelig kunne gøre brug af hendes potentiale !

Jeg hader den politiske korrekthed og det at alle er gode inderst inde, som filmen udviser, man kunne godt lave den mere beskidt og derved nok noget sjovere.

Jeg vil give filmen 2 stjerner ud af 6 !

Jesper Sørensen
Sorenz.dk
Blondinens hævn 2