Lige på kornet!

4.0
Efter krigen i Kosovo, vender den veltrænede dræbermaskine Aaron Hallam (Del Toro) hjem, hvor han får psykiske problemer. Mareridt om krigen giver ham ikke ro og normalt liv, og han opdager straks, at gennem drab og jagt på mennesker, ville han finde fred og opdage at han lever.

Tommy Lee Jones er endnu engang sat på sagen, hvor han efterhånden har prøvet det utallige gange. Men han er ikke blevet dårligere af den grund.

En lille action/thriller som starter rigtig blodigt, hvor man ser uhyggelige billeder og krigen i Kosovo. Ellers forløber filmen ganske hurtigt frem, uden at man keder sig. Instruktøren har valgt at beskrive nogle alvorlige emner, altså konsekvenser efter krigen. En historien der er set mange gange før, derfor ikke særligt opfindsomt eller original. Nogen vil mene, at historien burde uddybes noget mere, men jeg havde ikke de store problemer med at snuppe den, selvom jeg har set den slags film utallige gange.

Men ellers en samlebånds Action/thriller, hvor underholdningen og spændingen findes konstant, og mere kan man ikke forlange.

Skuespillet kunne jeg godt ønske mig var lidt bedre fra Del Toros side. Jeg vil ikke sige, at han ikke passer til rollen, men han udstråler ikke den vrede, viljen til at dræbe som den iskolde psykopat. Han virker mere afslappet og søvnig i sin rolle, og det er lidt trist at se på. Men ellers en stor skuespiller. Tommy Lee og Connie gør det godt, ikke en rolle der kræver alt for meget, men de gør det ganske godt, men de er absolut også set bedre.

Værd at se......
The Hunted