trist....

2.0
Uhyggeligt ligegyldig stor hollywood-produktion, hvor man ligger vægten på det forkerte. Instruktøren Shekar Kapur (Elizabeth) vil fortælle en storslået kærlighedshistorie indenfor en krigsramme, som så mange andre instruktører har gjort før ham (tænk blandt andet på Pearl Habour, uden at sammenligne). Desværre er trekantsdramaet ikke så spændende og intens, som det kunne have været, og derfor må vi jo nøjes med nogle lækre krigsscener. Der er der da også en af. Og det er det. Ikke fordi jeg er krigsliderlig, men en krigsdrama må da indeholde mere end en krigsscene…
Produktionen er udmærket, uden at synderlig imponerer. Scenografierne og det visuelle er lidt over middel, men desværre ødelægger den absurd talentfulde komponist meget (ligesom han gjorde med windtalkers), med hans uendelige mange trommehvirvler og militærmusik-klicheer. Alt respekt for JH, han har trods alt komponeret nogle af mine yndlings-scores (heriblandt Titanic og Et Smukt Sind).
Skuespillerne gør hvad de kan med deres tynde roller. Kate Hudson overrasker med sin meget down-to-earth præstation, Heath Ledger er en smule anonym og Wes Bentley skulle nok have sgat nej til denne rolle, da hans skuespillertalent er langt over gennemsnittet.
En film, der burde have været mere, men nøjes med at kede publikum.
The Four Feathers