Du godeste Claudius

2.0
Godt ord igen. Jeg er imponeret over, hvor meget du mener at kunne læse mellem linjerne i mit ellers ganske korte indlæg. Nej, jeg er ikke fan af Carreys gag-komik, men jo, jeg har rent faktisk set de fleste af hans film - inklusive Man on the Moon og The Truman Show (sidstnævnte var jeg faktisk meget begejstret for). Det, jeg primært efterlyser i denne film, er en Carrey, der eksperimenterer lidt mere. Bruce Almighty er knapt så "vanvittig" som f.eks. Ace Ventura eller Liar, Liar, men man ser stadig Carrey dundre derudaf i det, jeg tillader mig at kalde (for Carreys vedkommende) "samme rille".

Dine kommentarer ang. politisk korrekthed... ja, hvad skal jeg sige? At antyde, at jeg skulle have et problem med sorte, gule, hvide eller grønne skuespillere er bare tåbeligt. Og så kan du mene, jeg overfortolker PK-islættet. Det har du da ret til at mene. Jeg mener nu, der er noget om snakken.

Intet i mit indlæg skal i øvrigt forstås som "personangreb" på hverken Carrey eller Freeman. De er begge fremragende skuespillere. Jeg ærgrer mig bare over, at de har sagt ja tak til dette manuskript. :-(

Jeg skal helt sikkert se deres kommende film også. (Bemærk den ekstra stjerne: Det er for Carreys professionalisme)
Bruce den almægtige