Uden tvivl Leo's bedste!!!

6.0
What's Eating Gilbert Grape, er en familie tragedie, fortalt med på en hjertevarm, og kærlig - men også uoptimistisk måde. Men handlingen kan man jo læse sig til, så vi går hurtigt videre!

Johnny Depp yder en udmærket præstation, og ser kanon godt ud, som den fortabte Gilbert. Desværre må jeg dog indrømme at han bliver sat 100% til side (selvom han er blandt mine favorit skuespillere!), af en forygende Leonardo DiCaprio! Han spiller røven ud af bukser (selvom han nok oftest går i miniskørt...), og hvis man normalt ikke kan lide Lasse Halstrøm, og "coming-of-age film", så er "Gilbert Grape" i hvert fald synet værd for DiCaprio's rolle. Han spiller fantastisk som den retaderede Arnie Grape, som er et vandrende mirakel, der kan dø når som helst!

Nogen vil nok mene at den er en anelse lang. Jeg er ikke enig, og diverse rørende scener (med "LEO"), der kommer ind i mellem, rammer meget hårdt og brutalt lige i hjertet.

Kan klart anbefales til forskellige lejligheder... er en film, der kan passe til forskellige "moods" (meget ulig "The English Patient" og "Freddy Got Fingered")!
Hva' så, Gilbert Grape?