Lovende, men skidt film!

2.0
Nu er jeg ikke meget for DiCaprio, men efter at have set traileren (ikke den på TV2, nej!), var jeg meget optimistisk.

For det første var det Danny Boyle, som var instruktør, og jeg havde ligesom mange andre nydt "Trainspotting". Så der skulle der ikke
mangle noget...

Hvis man så skal tale om "Leo", så må jeg indrømme, at hans status som "lækker" stod for mig uklart, men jeg blev lidt overbevist da han sidder på stranden, med en smøg i kæften, og kigger på de to franskmænd bade... Der forstod jeg godt, det de (pigerne) finder lidt halv frækt ved ham!

Filmen er jo billedskøn - ikke i de små intime scener, men øen er et money-shot! At vise det i en trailer sælger klart nogle billeter. Men det mest overbevisende, og det bedste "The Beach" bragte med sig, var en fantastisk lydside, anført af All Saints med "Pure Shores"! Scenen hvor det nummer bruges kan stadig give mig kuldegysninger. Det og starten hvor de rejser afsted, er de eneste tidspunkter at filmen er god(men i tid er det vel kun 30 minutter, hvilket ikke er nok!).

For resten af filmen holder virkelig ikke, Leo's psykiske udvikling er dårligt illustreret (pludselig er han jo bare sindsyg, og sekundet efter er han fuldstændig normal!), og resten historien smuldre egentlig bare mellem seerens hænder, som VAR den af strandsand. Filmen fanger altså ikke i det store hele, og en stor kollage af lovende elementer, falder desværre fra hinanden.
The Beach