Johnny Depp i absolut topform!

6.0
Endelig en sørøverfilm der indeholder alle de rette elementer: action, eventyr og ikke mindst humor uovertræffeligt leveret af Johnny Depp som er absolut forrygende i denne film. jeg kan kun være enig med Das Gott at han burde nomineres for en Oscar, og mon ikke også han gør det?

Fra start til slut bliver alt ligefra fremragende musik til action scener og komik slynget i hovedet på os, og piraterne og deres hemmelighed bliver afsløret. The black pearl og hele stemningen omkring dette "spøgelsesskib" er i absolut forrygende særklasse og dette kombineret med en god historie for en gang skyld gør kun filmen endnu bedre.

En rollebesætning som sendt fra himlen og musik der fyrer op under piraterne var en fornøjelse at se og som så mange andre på denne side synes jeg heller ikke at varigheden var et problem, tværtimod. Hvert sekund i denne film var fantastisk og emmede af humor eller ren og skær spænding.

helt klart en af Johnny Depps mest fremtrædende roller til dato, og han gør det så pragtfuld. af en mand der til daglig virker meget afvigende og en sjælelig fyr, forstår han at bringe en figur til live der ville have været gået tabt i form af enhver anden skuespiller.
Så for en gang skyld må man sige, Fy fy til frids film hvor den kun fik 3 stjerner. man må indrømme at storfilm rører noget dybt i hjertet på os alle, og især en film så eventyrlig som denne..

For Guds skyld. se den!!
Pirates of the Caribbean - Den sorte forbandelse